Návštevy od 4.4.2007

Pozor, súťaž o zaujímavé ceny
Vitajte návštevník Hľadať | Aktívne témy | Členovia | Prihlásiť | Zaregistrovať

Ako jej to povedat? Nastavenie
pltiarpalko
Poslal: Wednesday, April 04, 2007 12:06:47 PM

Úroveň/hodnosť: Pančuškár
Skupiny: Bežný užívateľ

Registrovaný dňa: 4/4/2007
Mesto: Blizko oceanu
Ako jej to povedat? Velmi jednoducho. Staci jedina veta, najlepsia ked je zima. Je mi zima. Odpovedou vacsinou byva, ze si nalahko obleceny. A najjednoduchsia reakcia je vymenovat, co vsetko mam oblecene. A medzi inym spomenut aj pancusky. Vyzera to zlozito? Nie je. Staci mat len dostatok odvahy. Potom to uz pojde samo. Jedna z ciest je aj ta, ze pancusky nosite od detstva a nikto sa nad tym nepozastavil, tak preco nie teraz?

Vzdy sa najde aspon jeden dovod obliect si pancusky.
Sponzorované prepojenia
Poslal: Wednesday, April 04, 2007 12:06:47 PM

Portman
Poslal: Saturday, April 14, 2007 12:49:55 AM

Úroveň/hodnosť: Začiatočník pančuškár

Registrovaný dňa: 4/14/2007
Mesto: prechodne Leicester
Nebolo to vobec jednoduche kamos, chvilu jej trvalo,kym si na to zvykla.Ale teraz si uz sex bez pancusiek nevieme ani jeden predstavit.Nie je nad to, ked to partnerka vie a este sa jej to i paci.U mna ten proces,k tomuto sa dopracovat, trval cca.9 rokov.
ivan
Poslal: Sunday, July 29, 2007 1:58:51 AM

Registrovaný dňa: 7/29/2007
Mesto: kosice
moja partnerka to pochopila hnet vobec jej to meprekazalo. aj sme sa takto milovali ale nesor jej to asi zacalo vadid. Tak teraz je to bez nich. skoda viacej ma to vzrusovalo. ale ked ich nakupuje tak mi obcas kupi take eňo ňuno.naposledy to boli cervene z jemnym vzorom po boku.vyzeram v nich naozaj divo

ivan1978
kladivo
Poslal: Sunday, July 29, 2007 2:20:57 AM

Ja som sa mojej priatelky opýtal či si môžem pančušky vyskúšať keď si raz ráno obliekala suknu a silonky.
ivan
Poslal: Sunday, July 29, 2007 2:28:52 AM

Mesto: kosice
kladivo wrote:
Ja som sa mojej priatelky opýtal či si môžem pančušky vyskúšať keď si raz ráno obliekala suknu a silonky.
ja som si tak vyskusal spdne pradlo

ivan1978
savo1212
Poslal: Sunday, August 19, 2007 4:41:49 PM

Úroveň/hodnosť: Nováčik

Registrovaný dňa: 8/19/2007
Mesto: BA
heh, ta moja by sa so mnou rozisla, raz som jej navrhol aby ich mala pri sexe, skoro ma zabila, ze som uchyl.
tank
Poslal: Sunday, August 19, 2007 6:07:52 PM

Registrovaný dňa: 4/1/2007
Mesto: Slovensko, Trenčín
heh tak to sorry za uprimnost ale je mi ta luto. preco by si mal byt uchylak? ved je to normalny doplnok pri sexe, je to ako nejaka povzbudzujuca vecicka. Man_PDT_01
savo1212
Poslal: Tuesday, August 21, 2007 12:58:29 PM

Registrovaný dňa: 8/19/2007
Mesto: BA
no to berieme my tak ale ne ona moc ani ne :(
mr.Stockings
Poslal: Tuesday, August 21, 2007 1:33:41 PM

Registrovaný dňa: 8/21/2007
Mesto: Slezsko
Asi před dvouma rokama jsem si obědnal u jedné firmy troje pánské punčocháče Fred,Filip a Felix (měli pár kousků pro ČR). Schválně jsem si je nechal rozbalené a čekal co na to řekne manželka , chvíli si zboží prohlížela a pak k mé spokojenosti pochopila , že je to normální pánský doplněk šatníku. Angel

noel
Poslal: Sunday, April 06, 2008 1:03:24 PM

Úroveň/hodnosť: Zbežný pančuškár

Registrovaný dňa: 4/5/2008
Mesto: frýdek-místek
začnu trochu zeširoka, mezi dívkami je určité procento těch, které punčocháče nesnášejí, pak těch které je berou jako nutné zlo a nakonec skupina( skupinka?) těch, které jich mají doma "plný šuplík". čekat od dívky, která je nosí velmi nerada, že s nadšením přijme kluka, který je rád používá je dost riskantní a tak v případě, že se bez nich nemůžete obejít je třeba si najít dívku, kterou často vidíte v sukni, nebo ještě lépe takovou, která je nosí od jara do podzimu pod kalhoty u takové slečny je velká pravděpodobnost, že přijme kluka a punčocháče jako normální věc a nebo ji to ponavíc ještě potěší. žít se ženou, která to jen toleruje a sama je téměř vůbec nepoužívá by se mi nechtělo.
pltiarpalko
Poslal: Thursday, April 10, 2008 7:20:57 AM

Úroveň/hodnosť: Pančuškár

Registrovaný dňa: 4/4/2007
Mesto: Blizko oceanu
noel wrote:
začnu trochu zeširoka, mezi dívkami je určité procento těch, které punčocháče nesnášejí, pak těch které je berou jako nutné zlo a nakonec skupina( skupinka?) těch, které jich mají doma "plný šuplík". čekat od dívky, která je nosí velmi nerada, že s nadšením přijme kluka, který je rád používá je dost riskantní a tak v případě, že se bez nich nemůžete obejít je třeba si najít dívku, kterou často vidíte v sukni, nebo ještě lépe takovou, která je nosí od jara do podzimu pod kalhoty u takové slečny je velká pravděpodobnost, že přijme kluka a punčocháče jako normální věc a nebo ji to ponavíc ještě potěší. žít se ženou, která to jen toleruje a sama je téměř vůbec nepoužívá by se mi nechtělo.

Ano, je tu to riziko. Ta moja silonky nemala v laske a ked som ich zacal nosit ja, nemal som to vobec lahke, ale po case si na to zvykla a prestala to komentovat. Neskor som ju prilezitostne "donutil" obliect silonky. Tento "tlak" som postupne stupnoval, az som sa dopracoval k tomu, ze si ich uz oblieka aj sama, aj ked musis priznat, ze obcas jej jedne musim dat priamo do ruky, aby si ich obliekla. Osvedceny trik je kupit zene nove vzorovane pancuchy a pri najblizsej prilezitosti jej ich podat so slovami, ze k tejto sukni sa jej urcite hodia. Cely tento proces trval asi dva roky.

Vzdy sa najde aspon jeden dovod obliect si pancusky.
noel
Poslal: Saturday, April 26, 2008 2:56:42 PM

jak ji to říct? zkuste své dívce říct, že občas dostáváte do nohou křeče. po čase se zeptejte co to jsou ty punčocháče, které stahují nohy (kompresní), že jste četl na netu,o tom ,že to pomáhá. ptejte se co to je, jak to pomáhá, že by jste to třeba zkusil, ale nevíte jak to koupit. bude záležet na vás jak svoje problémy s křeči popíšete a hlavně kdy a jak to své milé řeknete. je třeba najít vhodnou chvíli, kdy vás má moc "ráda". :) když uvidíte, že vám chce pomoci řekněte jí, že by jste to třeba zkusil, ale nevíte jak to koupit, že ona tomu rozumí lépe. pokud se to podaří tak se za nějaký čas objednejte ke své lékařce a té řekněte co se vám stalo a jak vám vaše dívka pomohla a že by jste už rád s těmi punčocháči skončil, ale dívenka vám tvrdí, že by bylo dobře, aby jste nosil dál, že se to může vrátit a tak jste s lékařky přišel zeptat zda je to pravda. doktorka vám asi těžko řekne, že to pravda není a vy budete mít důvod proč si dál oblékat to co vám není nepříjemné. přeji mnoho štěstí, noel :)
noel
Poslal: Sunday, April 27, 2008 1:57:17 PM

noel wrote:
jak ji to říct? zkuste své dívce říct, že občas dostáváte do nohou křeče. po čase se zeptejte co to jsou ty punčocháče, které stahují nohy (kompresní), že jste četl na netu,o tom ,že to pomáhá. ptejte se co to je, jak to pomáhá, že by jste to třeba zkusil, ale nevíte jak to koupit. bude záležet na vás jak svoje problémy s křeči popíšete a hlavně kdy a jak to své milé řeknete. je třeba najít vhodnou chvíli, kdy vás má moc "ráda". :) když uvidíte, že vám chce pomoci řekněte jí, že by jste to třeba zkusil, ale nevíte jak to koupit, že ona tomu rozumí lépe. pokud se to podaří tak se za nějaký čas objednejte ke své lékařce a té řekněte co se vám stalo a jak vám vaše dívka pomohla a že by jste už rád s těmi punčocháči skončil, ale dívenka vám tvrdí, že by bylo dobře, aby jste nosil dál, že se to může vrátit a tak jste s lékařky přišel zeptat zda je to pravda. doktorka vám asi těžko řekne, že to pravda není a vy budete mít důvod proč si dál oblékat to co vám není nepříjemné. přeji mnoho štěstí, noel :)
doplním těmi kompresními punčocháči jsem měl na mysli třeba aries meggy, nebo vitality, jsou opravdu moc dobré
Root
Poslal: Tuesday, April 29, 2008 4:02:17 PM

Registrovaný dňa: 4/21/2008
Mesto: Ostrava
Ahoj, já jsem na to šel přes sport - začali mě v zimě pobolívat kolena, tak jsem hledal na netu co nosí sportovci pod elasťáky a mezi spoustou tipů byly i silonky, tak jsem si o ně řekl :-)
No a protože v zimě hřejí a v teple v nich není zbytečně horko, začal jsem je nosit i pod kalhoty.
Přítelkyně občas utrousí nějakou poznámku, občas se divně podívá, ale když nějaké roztrhám, koupí mi nové.
hkey
Poslal: Thursday, May 22, 2008 10:57:02 AM
Úroveň/hodnosť: Guest
Skupiny: Guest

Registrovaný dňa: 2/14/2007
pltiarpalko wrote:
Ako jej to povedat? Velmi jednoducho. Staci jedina veta, najlepsia ked je zima. Je mi zima. Odpovedou vacsinou byva, ze si nalahko obleceny. A najjednoduchsia reakcia je vymenovat, co vsetko mam oblecene. A medzi inym spomenut aj pancusky. Vyzera to zlozito? Nie je. Staci mat len dostatok odvahy. Potom to uz pojde samo. Jedna z ciest je aj ta, ze pancusky nosite od detstva a nikto sa nad tym nepozastavil, tak preco nie teraz?

Treba povedať priamo na rovinu prečo nosíš silonky..jedným z dôvodov prečo nosiť silonky je aj zdravotné problémi...
www.hkey1.weblahko.sk
BOLIA VÁS NOHY? TRPÍTE OPUCHMI NÔH? MÁTE KŔČOVÉ ŽILY, MÁM PRE VÁS RIEŠENIE ZDRAVOTNÉ SILONKY NA NEROZOZNANIE OD KLASICKÝCH PRE MUŽOV A ŽENY ZA SUPER CENY OD FIRIEM ARIES ARIADNE A LOANA??.. NA NEPOZNANIE OD OBYČAJNÝCH.
TERAZ NOVINKA!! ZDRAVOTNE SILONKY PRE MUŽOV MICRO GOLDWEAR 60 DEN OD FIRMY ARIES
hkey
Poslal: Thursday, May 22, 2008 11:01:52 AM

savo1212 wrote:
heh, ta moja by sa so mnou rozisla, raz som jej navrhol aby ich mala pri sexe, skoro ma zabila, ze som uchyl.
Kopni ju do zadku zjavne je konzervatívna., stereotipná nemá pochopenie a toleranciu. ..
hkey
Poslal: Thursday, May 22, 2008 11:09:03 AM

noel wrote:
Máš úplnú pravdu...tak to je...moja priateľka patrí k tým ženám ktoré nosia silonky bežne hoci nie je do nich fanatik ale mňa v silonkách zbožňuje a nylon sex zbožňuje. Dosť často utrúsi a nabáda ma na nylon sex hoci sa priznám nie vždy sa mi chce silonky pri sexe mať na sebe a potom v rýchlosti keď to príde na nás dávať rýchlo silonky zase dole, lebo silonky roztrhať v rozkroku mi je ľúto. Preto sme to začali riešiť aj tak že silonky ktoré pustia mi poškodia hneď nevyhodím ale nechám si ich na nylon sex. To mi navrhla moja priateľka. Sú síce dostať aj silonky z otvorom v rozkroku na internetovej stránke www.duroman.cz ale tie som ešte neskúšal.
hkey
Poslal: Thursday, May 22, 2008 11:11:14 AM

savo1212 wrote:
tvoje je ťava.. primitívna stereotypná a netolerantná
hkey
Poslal: Thursday, May 22, 2008 11:14:25 AM

Portman wrote:
Nebolo to vobec jednoduche kamos, chvilu jej trvalo,kym si na to zvykla.Ale teraz si uz sex bez pancusiek nevieme ani jeden predstavit.Nie je nad to, ked to partnerka vie a este sa jej to i paci.U mna ten proces,k tomuto sa dopracovat, trval cca.9 rokov.
Trvalo to 9 rokov?..bože ja choodím zo svojou priateľkou niečo cez rok a hneď na rande som si ich obliekol,,, hneď to prijala bez okolkov.
BucksBunny
Poslal: Thursday, August 07, 2008 11:56:37 PM

Registrovaný dňa: 5/8/2007
Mesto: Trnava
mojej priatelke to nevadi ze nosim pancusky i ked mi to trvalo po cca 3 - 4 rokoch povedat jej to. sex sme skusali zopar krat a nic v tom extra nevidela ale podstate vravela ze treba experimentovat :))
A asi si na ten sex v pancuskach nezvykne, ako Portmanova partnerka :)
levik
Poslal: Wednesday, December 24, 2008 11:11:21 PM

Registrovaný dňa: 10/5/2007
Mesto: SR
tak ja som to mojej priatelke povedal tak ze mi je zima a ze ked mi je zima tak nosim silonky a ona proti tomu nic nemala, povedala, ze ked mi je zima, tak predsa nebudem mrznut, tak je dobre ze nieco nosim, a teraz uz nosim hocico, aj ponozky aj podkolienky a vsetko mozne co je silonove, dokonca aj tanga. nic proti tomu nema, ale podla mna je to len o porozumeni toho druheho.
jamas
Poslal: Wednesday, June 10, 2009 8:21:05 AM

Registrovaný dňa: 6/10/2009
Mesto: Praha
Koupil jsem si před lety pánské punčocháče ( kde je to výslovně napsáno), ukázal jsem je doma a dnes už nosím cokoliv
Užívatelia prezerajúci túto tému
Guest

Prejsť na fórum