Návštevy od 4.4.2007

Pozor, súťaž o zaujímavé ceny
Vitajte návštevník Hľadať | Aktívne témy | Členovia | Prihlásiť | Zaregistrovať

Holenie nôh-muži Nastavenie
Root
Poslal: Monday, August 11, 2008 9:28:57 PM

Úroveň/hodnosť: Začiatočník pančuškár
Skupiny: Bežný užívateľ

Registrovaný dňa: 4/21/2008
Mesto: Ostrava
Minulý týden jsem si nohy konečně oholil a musím říct, že jsem je skoro nepoznal, vypadají úplně jinak. I silonky vypadají od pohledu líp na oholených nohách, ty tenčí nejdou ani vidět, to se mi docela líbí - občas si totiž vezmu silonky, přítelce to neřeknu a čekám, jestli se všimne, že je mám. Kolikrát je překvapená. Teď to bude zajímavější o to, že si je vezmu doma pod tříčtvrťáky nebo kraťasy - fakt jsem zvědavý, jestli si všimne :-)
noel
Poslal: Tuesday, August 12, 2008 6:59:37 PM

Úroveň/hodnosť: Zbežný pančuškár

Registrovaný dňa: 4/5/2008
Mesto: frýdek-místek
Root wrote:
Minulý týden jsem si nohy konečně oholil a musím říct, že jsem je skoro nepoznal, vypadají úplně jinak. I silonky vypadají od pohledu líp na oholených nohách, ty tenčí nejdou ani vidět, to se mi docela líbí - občas si totiž vezmu silonky, přítelce to neřeknu a čekám, jestli se všimne, že je mám. Kolikrát je překvapená. Teď to bude zajímavější o to, že si je vezmu doma pod tříčtvrťáky nebo kraťasy - fakt jsem zvědavý, jestli si všimne :-)
ahoj Roote jaké to bylo když si své milé řekl o tom že si chceš odstranit srst na nohou. nebo si ji překvapil?
Root
Poslal: Wednesday, August 13, 2008 8:46:03 AM

Ahoj Noeli, přišlo to nějak samo - hodně jezdím na kole a jednou jsem se jí zeptal, co si myslí o holení nohou, a ona řekla, že se ji to moc nelíbí, ale cyklisti si holí nohy. Takže o pár dní později šlo ochlupení dolů a vůbec nic mi na to neřekla.
wolf
Poslal: Wednesday, August 13, 2008 2:07:27 PM

Registrovaný dňa: 7/4/2008
Mesto: kosice
to root: teraz pride dalsia pravda silonky, tak napis ako si dopadol. som aj ja zvedavy.
Root
Poslal: Wednesday, August 13, 2008 2:29:31 PM

Jestli myslíš nošení silonek, tak to už přítelkyně pár měsíců ví, už jsem to tady někde myslím psal. Pk bere celkem v pohodě, nějaké mi i sama koupila, horší je to s punčochama, na ty se občas mračí.
Root
Poslal: Wednesday, November 12, 2008 3:07:37 PM

Po třech měsících musím napsat, že si už ani nedovedu představit, že bych si neholil nohy. Kromě toho, že pod silonkama vypadají chlupy fakt blbě, odpadlo i svědění nohou při delším nošení.
Za tu dobu si toho všimli akorát dva kamarádi. S jedním jsme o tom prohodili dvě věty, ten druhý to občas vytahuje a řeší to, asi s tím má nějaký vnitřní problém, ale ten už si musí vyřešit sám.
Takže co se týče holení - vřele doporučuji.
noel
Poslal: Wednesday, November 12, 2008 9:32:18 PM

Registrovaný dňa: 4/5/2008
Mesto: frýdek-místek
Root wrote:
Po třech měsících musím napsat, že si už ani nedovedu představit, že bych si neholil nohy. Kromě toho, že pod silonkama vypadají chlupy fakt blbě, odpadlo i svědění nohou při delším nošení.
Za tu dobu si toho všimli akorát dva kamarádi. S jedním jsme o tom prohodili dvě věty, ten druhý to občas vytahuje a řeší to, asi s tím má nějaký vnitřní problém, ale ten už si musí vyřešit sám.
Takže co se týče holení - vřele doporučuji.
dělám to jen kousek déle a souhlasím, že by se mi už taky nechtělo přestat. když jsou ty nohy oholené tak tam ty punčocháče vypadají úplně přirozeně
Root
Poslal: Thursday, November 13, 2008 10:57:26 AM

S žádnou reakcí ses nesetkal?
cajicek
Poslal: Sunday, November 23, 2008 5:58:56 AM

Úroveň/hodnosť: Nováčik

Registrovaný dňa: 11/21/2008
Mesto: Bratislava
no ja si uz tiez holim nohy. je to ovela lepsie a prijemnejsie. a nielen v silonkach. aj bez nich je to strasne fajn pocit. no ale hlavne ked si dam svoje oblubene leskle pancusky, tak konecne je ta noha pekna a hlavne mi uz silonky vobec nepadaju. chlpy pod pancuskami vyzeraju hrozne. mne je uz jedno ako bude reagovat okolie. chcem sa citit fajn a ked sa to niekomu nepaci, nech si trhne nohou :) ale reakcie su zatial v pohode. moja ex mi uz dlho tuzila oholit nohy...aa ostatne baby, niektorym sa to nepacilo, ale zvykli si :) mne osobne sa silonky pacia aj na chlapovi a podla mna by k silonkam malo byt holenie noh povinne ;)
pltiarpalko
Poslal: Thursday, February 19, 2009 11:43:18 AM

Úroveň/hodnosť: Pančuškár

Registrovaný dňa: 4/4/2007
Mesto: Blizko oceanu
Ked som si minuly rok poprvy krat obliekol silonky verejne, rozhodol som sa aj ja, ze si nohy oholim, nakolko mi to pripadalo, ako ked stara babka ma chlpate nohy pod silonkami a musim povedat, ze je to fakt lepsie. Aj po estetickej stranke a tak ako tu uz niekto napisal, silonky tak nepadaju. Takze ked vyjde slniecko a zas pride ten cas, vytiahnem strojcek a ...

Vzdy sa najde aspon jeden dovod obliect si pancusky.
Milan1
Poslal: Friday, February 20, 2009 9:41:48 AM

Úroveň/hodnosť: Nováčik

Registrovaný dňa: 1/9/2009
Mesto: Morava
Pod punčochové kalhoty jedině oholené nohy, je to potom super pocit, když punčocháče perfektně sedí a nekloužou dolů. Rozhodně je to estetické a mé přítelkyni se to také líbí. PK vydrží potom takto i po celý den, a pokud jsou s Lycrou, pak je to prostě skvělé a boží pocit. Vypadá to velmi přirozeně a leckdy to venku není ani vidět, že mám PK oblečené. A pod punčocháče zásadně nic, je to nejlepší, co může být. PK nosím proto, že se mi to líbí a cítím se v nich velmi dobře a to jak doma, tak venku, i na kole na silnici a v přírodě.
Holení jednoznačně doporučuji, nejlépe jednou za týden, max za dva týdny, dobře je to při koupeli ve vaně. Milan.
peterpan
Poslal: Saturday, March 27, 2010 7:31:52 AM

Registrovaný dňa: 4/18/2007
Mesto: tt
ako som uz pisal davnejsie ,nohy si holim iba cez zimu a uz som skusil vsetky mozne metody
zacal som s depilcanym voskom,potom depilcany krem,klasicke holenie ziletkou a v poslednej dobe pouzivam ten sado-maso strojcek na trhanie chlpov - zo zaciatku to neskutocne boli,casom sa da zvyknut,ale stale mam problem,ze mi zarastaju nove oslabene chlpky pod kozu,sem tam sa to zapali,aj som si kupil krem Veet proti zarastaniu chlpkov a poctivo som sa natieral,pomohlo to len ciastocne,
proste nie som spokojny s vysledkom,tak sa pytam vas,ako dosiahnut co najhladsie oholenie,bez vyrazok,zarastania..
ake mate skusenosti s roznymi metodami?

lucia123
Poslal: Monday, March 29, 2010 1:30:42 PM

Skupiny: Moderátori

Registrovaný dňa: 4/1/2007
Mesto: TO
peterpan wrote:
ako som uz pisal davnejsie ,nohy si holim iba cez zimu a uz som skusil vsetky mozne metody
zacal som s depilcanym voskom,potom depilcany krem,klasicke holenie ziletkou a v poslednej dobe pouzivam ten sado-maso strojcek na trhanie chlpov - zo zaciatku to neskutocne boli,casom sa da zvyknut,ale stale mam problem,ze mi zarastaju nove oslabene chlpky pod kozu,sem tam sa to zapali,aj som si kupil krem Veet proti zarastaniu chlpkov a poctivo som sa natieral,pomohlo to len ciastocne,
proste nie som spokojny s vysledkom,tak sa pytam vas,ako dosiahnut co najhladsie oholenie,bez vyrazok,zarastania..

Ahoj, tvoj problem so zarastanim chlpkov po epilacii strojcekom som mala tiez, kup si sprchovu zinku alebo peeling a casto ho pouzivaj. pomohlo to na 100 percent

Jednou z najkrajších vecí na mužovi sú silonky
peterpan
Poslal: Friday, April 02, 2010 5:00:22 PM

Registrovaný dňa: 4/18/2007
Mesto: tt
lucka dik za tip,

ten peeling - porad ako to vyzera,v akej je to krabicke,tube,alebo..? fakt som to nikdy nekupoval ani nevidel Think

dik vopred
pltiarpalko
Poslal: Thursday, April 08, 2010 1:22:18 PM

Registrovaný dňa: 4/4/2007
Mesto: Blizko oceanu
lucia123 wrote:
peterpan wrote:

Ahoj, tvoj problem so zarastanim chlpkov po epilacii strojcekom som mala tiez, kup si sprchovu zinku alebo peeling a casto ho pouzivaj. pomohlo to na 100 percent

aj ja som skusal veet a nemam s nim dobre skusenosti. najviac sa mi osvedcil damsky holiaci strojcek. pansky nebol velmi dobry. asi je stavany na iny druh chlpkov. ak mas moznost, skus damsky. niektore obchody ponukaju moznost vratit tovar, ak s nim nie si spokojmy. samozrejme, bol to darcek pre priatelku a jej sa nepacil, preto ho vracias. nezabudnut poriadne vycistit a nepotrhaj obal. musi to vyzerat ako nepouzite.

Vzdy sa najde aspon jeden dovod obliect si pancusky.
lucia123
Poslal: Friday, April 09, 2010 11:42:09 AM

Skupiny: Moderátori

Registrovaný dňa: 4/1/2007
Mesto: TO
peterpan wrote:
lucka dik za tip,

ten peeling - porad ako to vyzera,v akej je to krabicke,tube,alebo..? fakt som to nikdy nekupoval ani nevidel Think

dik vopred

Ahoj, je to ako normalny sprchovy gel, len je v tom akoby drobny piesok, byvaju v tom aj podrvene rozne skrupinky z mandli a tak... Ty tim vlastne obrusis vrchnu vrstvu koze, tim padom chlpok nestihne zarast a ani nebude mat kam.

Jednou z najkrajších vecí na mužovi sú silonky
swat
Poslal: Tuesday, April 13, 2010 10:10:27 PM

Registrovaný dňa: 6/20/2009
Tak dnes som pristupil k stredovekemu sposobu depilacie. zapol som depilator Husqvarna/phlipips/. Samozrejme pred tym som si dal jedneho panaka a po kazdej nohe este jedneho a po vsetkom este jedneho, ako anestetikum.Potom dom to dorazil jednorazovou ziletkou a na vysledok som pysny. Odhodlat sa mi trvalo, ale leto je uz tu a aj kratasy s nim.
hkey
Poslal: Wednesday, August 11, 2010 6:33:43 PM

Skupiny: Bežný užívateľ , reg

Registrovaný dňa: 6/9/2010
Mesto: Slovensko
tank wrote:
Aký máte názor na holenie nôh?Ja osobne si nohy neholím hlavne preto, že v mojom okolí prevláda názor že chlap+oholené nohy = gay/buzna.

Ja pozorujem dosť často v mojom meste, že veľa mužov a hlavne mladých majú oholené nohy a nezaregistroval som žeby niekto sa nad tým pohoršoval. Veď dnes je u mladých mužov už bežné že si nohy holia depilujú a dokonca aj hruď, len sa o tom nehovorí tak často, alebo vôbec. Aj v TV to viac krát ukazovali a hovorili o tom. Názory, že oholené nohy u muža a má silonky je buzerant, tento názor majú iba stereotypný a zakomplexovaný idioti.
Dokonca aj v silne konzervatívnom Japonsku začali muži nosiť silonky. O tom sa môžete presvedčiť z albumu výrobkov. Ja pančuchy nosím verejne, nemám dôvod to tajiť, ani sa za čo hanbiť. 99% mužov, ktorý nosia silonky neprizná, že nosia silonky. Na svojej stránke sú aj moje fotky a video, kde mám oblečené silonky. Nosím ich pod krátke nohavice ani sa nesnažím zakrývať, ako vy veľmi tenkými silonkami telovej farby. Silonky mám tmavo hnedé, tak aby každý videl že mám oblečené silonky. Ľudia v mojom okolí si už zvykli

http://www.hkey1.weblahko.sk
BOLIA VÁS NOHY? MÁTE KŔČOVÉ ŽILY ? MÁM PRE VÁS RIEŠENIE ZDRAVOTNÉ SILONKY NA NEROZOZNANIE OD KLASICKÝCH PRE MUŽOV A ŽENY ZA SUPER CENY OD FIRIEM ARIES ARIADNE A LOANA?? SILONKY SÚ VEĽMI PRIĽNAVÉ NA TELO. POCIT SVRBENIA ODPADÁ .CENY ZDRAVOTNÝCH PANČÚCH ARIES AVICENTRUM 70 DEN UŽ OD 2.20€ DO 5€ POŠTOVNÉ A BALNÉ SA NEÚČTUJEME. V ZDRAVOTNÝCH POTREBÁCH OD 30€ BEZ RECEPTU. ZA 1 KUS NA LEKÁRSKY PREDPIS DOPLÁCATE V LEKÁRNI AŽ 8,29€ (Nákup na lekársky predpis máte iba 2x do roka

Na tejto adrese nájdete fotky videá a animácie na Pantyhose sex (sex medzi mužom a ženou v silonky), a je úplne zadarmo! Heslo potrebné pre vstup je 18091967
http://www.hkey1.weblahko.sk/18-rokov-PANTYHOSE-KLUB.html
hkey
Poslal: Wednesday, August 11, 2010 6:38:34 PM

swat wrote:
Tak dnes som pristupil k stredovekemu sposobu depilacie. zapol som depilator Husqvarna/phlipips/. Samozrejme pred tym som si dal jedneho panaka a po kazdej nohe este jedneho a po vsetkom este jedneho, ako anestetikum.Potom dom to dorazil jednorazovou ziletkou a na vysledok som pysny. Odhodlat sa mi trvalo, ale leto je uz tu a aj kratasy s nim.

Na svojej stránke ponúkam aj depilačný krém, bez vyrážok nôh po holení, bez bolesti mechanickej depilácii a to za 2,5 minúty

BOLIA VÁS NOHY? MÁTE KŔČOVÉ ŽILY ? MÁM PRE VÁS RIEŠENIE ZDRAVOTNÉ SILONKY NA NEROZOZNANIE OD KLASICKÝCH PRE MUŽOV A ŽENY ZA SUPER CENY OD FIRIEM ARIES ARIADNE A LOANA?? SILONKY SÚ VEĽMI PRIĽNAVÉ NA TELO. POCIT SVRBENIA ODPADÁ .CENY ZDRAVOTNÝCH PANČÚCH ARIES AVICENTRUM 70 DEN UŽ OD 2.20€ DO 5€ POŠTOVNÉ A BALNÉ SA NEÚČTUJEME. V ZDRAVOTNÝCH POTREBÁCH OD 30€ BEZ RECEPTU. ZA 1 KUS NA LEKÁRSKY PREDPIS DOPLÁCATE V LEKÁRNI AŽ 8,29€ (Nákup na lekársky predpis máte iba 2x do roka

Na tejto adrese nájdete fotky videá a animácie na Pantyhose sex (sex medzi mužom a ženou v silonky), a je úplne zadarmo! Heslo potrebné pre vstup je 18091967
hkey
Poslal: Wednesday, August 11, 2010 6:45:24 PM

pltiarpalko wrote:
lucia123 wrote:
peterpan wrote:
Na svojej stránke ponúkam aj depilačný krém, bez vyrážok nôh po holení, bez bolesti mechanickej depilácii a to za 2,5 minúty

aj ja som skusal veet a nemam s nim dobre skusenosti. najviac sa mi osvedcil damsky holiaci strojcek. pansky nebol velmi dobry. asi je stavany na iny druh chlpkov. ak mas moznost, skus damsky. niektore obchody ponukaju moznost vratit tovar, ak s nim nie si spokojmy. samozrejme, bol to darcek pre priatelku a jej sa nepacil, preto ho vracias. nezabudnut poriadne vycistit a nepotrhaj obal. musi to vyzerat ako nepouzite.

Užívatelia prezerajúci túto tému
Guest

Prejsť na fórum