|
|
 Úroveň/hodnosť: Začiatočník pančuškár Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 7/27/2009 Príspevky: 10 Mesto: Bratislava
|
Mam jeden navrh pre tvorcov tejto stranky.Nedalo by sa spravit, aby po obdrzani osobnej spravy sa to uzivatelovi zobrazilo na dobre viditelnom mieste ? Poslal som viacerym ludom PM a nedosli mi ziadne odpovede a pritom chodia pravidelne na forum. Podla mna je to aj preto, ze si nepozeraju schranku a neexistuje upozornenie priamo na stranke. Ak sa mylim a existuje, tak sa ospravedlnujem.
|
|
|
|
|
|
 Úroveň/hodnosť: Administrátor Skupiny: Administrátor
Registrovaný dňa: 2/14/2007 Príspevky: 90 Mesto: Tretia planéta od Slnka
|
Zdravim, skusim sa na to pozriet. Pokial vyplnis v sprave predmet a napises do spravy text tak by to malo prebehnut normalne a uzivatelovi by mal aj prist mail o tom, ze ma spravu. Mozno nieco blbne, otestujem.
|
|

Úroveň/hodnosť: Zbežný pančuškár Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 3/19/2009 Príspevky: 64 Mesto: Banskobystrický kraj
|
Myslím, že by úplne stačilo, aby pri Prijaté správy bolo čísielko s počtom správ ( alebo ak by tento popis správy bol tučným písmom, pripadne by blikal = upútal by ) .. to by si každý po prihlásení všimol, že mu prišla správa.
|
|

Úroveň/hodnosť: Pančuškár Skupiny: Moderátori
Registrovaný dňa: 4/1/2007 Príspevky: 186 Mesto: TO
|
No ja po prihlaseni ako prve kontrolujem schranku prijatych sprav, uz asi zo zvyku
Jednou z najkrajších vecí na mužovi sú silonky
|
|
 Úroveň/hodnosť: Nováčik Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 4/21/2009 Príspevky: 1
|
fajne sa ta cita...mohla by si skolit zeny..ake su silonky krasna vec..ze?
|
|

Úroveň/hodnosť: Pančuškár Skupiny: Moderátori
Registrovaný dňa: 4/1/2007 Príspevky: 186 Mesto: TO
|
warnerbrian wrote:fajne sa ta cita...mohla by si skolit zeny..ake su silonky krasna vec..ze? Veru mas pravdu, su :)
Jednou z najkrajších vecí na mužovi sú silonky
|
|
|
Guest |