Návštevy od 4.4.2007

Pozor, súťaž o zaujímavé ceny
Vitajte návštevník Hľadať | Aktívne témy | Členovia | Prihlásiť | Zaregistrovať

Kto o tom vie? Nastavenie
tank
Poslal: Sunday, April 01, 2007 8:48:28 PM

Úroveň/hodnosť: Začiatočník pančuškár
Skupiny: Bežný užívateľ

Registrovaný dňa: 4/1/2007
Mesto: Slovensko, Trenčín
Zatiaľ o tom bohužiaľ nevie nikto, len mojha priateľka. Bojím sa to povedať svojej rodine, nie to ešte ísť na verejnosť.
Sponzorované prepojenia
Poslal: Sunday, April 01, 2007 8:48:28 PM

pltiarpalko
Poslal: Wednesday, April 04, 2007 11:47:26 AM

Úroveň/hodnosť: Pančuškár

Registrovaný dňa: 4/4/2007
Mesto: Blizko oceanu
dtto. Len moja priatelka a nik iny. Aspon dufam.

Vzdy sa najde aspon jeden dovod obliect si pancusky.
pet
Poslal: Monday, April 09, 2007 8:44:17 PM

Úroveň/hodnosť: Zbežný pančuškár

Registrovaný dňa: 4/5/2007
Mesto: V okolí Brna
Tak o mě to vědí snad všichni známí protože je běžně nosím doma místo tepláků ven k třičtvrtečním kalhotám v tomto období.A můžu Vás uklidnit nikdo si toho ani nevšimne,a ten kdo si všimne nijak nereaguje.To mám z vlastních zkušeností.
pantyhoseman
Poslal: Wednesday, April 11, 2007 9:17:42 AM

Úroveň/hodnosť: Nováčik

Registrovaný dňa: 4/11/2007
Mesto: SR
iba priatelka
pltiarpalko
Poslal: Wednesday, April 11, 2007 11:31:03 AM

pet wrote:
Tak o mě to vědí snad všichni známí protože je běžně nosím doma místo tepláků ven k třičtvrtečním kalhotám v tomto období.A můžu Vás uklidnit nikdo si toho ani nevšimne,a ten kdo si všimne nijak nereaguje.To mám z vlastních zkušeností.
Nemam odvahu obliect si pancusky pod 3/4 nohavice a ist tak na ulicu.Shame on you

pet
Poslal: Wednesday, April 11, 2007 12:22:07 PM

Zkus to a uvidíš.Zatím mě připadá že jsem jediný exeplář který tuto kombinaci nosí ještě nikoho jsem takhle taky nepotkal,ale mě to nevadí.
pltiarpalko
Poslal: Thursday, April 12, 2007 12:20:13 PM

pet wrote:
Zkus to a uvidíš.Zatím mě připadá že jsem jediný exeplář který tuto kombinaci nosí ještě nikoho jsem takhle taky nepotkal,ale mě to nevadí.

Na podobnom fore sa vyjadrilo vela ludi, ze nosi takuto kombinaciu. Ale je ich velmi maaaaaalo. Ked zoberieme, ze CR a SR ma dohromady cca 16 mil. obyvatelov, z toho asi 1/2 muzov, tak je to strasne, strasne malo.

pet
Poslal: Thursday, April 12, 2007 5:07:16 PM

pltiarpalko wrote:
pet wrote:

Na podobnom fore sa vyjadrilo vela ludi, ze nosi takuto kombinaciu. Ale je ich velmi maaaaaalo. Ked zoberieme, ze CR a SR ma dohromady cca 16 mil. obyvatelov, z toho asi 1/2 muzov, tak je to strasne, strasne malo.

To nepopírám Já jsem ještě jiného podobného chlapa nepotkal,ale s tím si hlavu nelámu.
Portman
Poslal: Saturday, April 14, 2007 1:08:11 AM

Registrovaný dňa: 4/14/2007
Mesto: prechodne Leicester
Raz som sa tak vybral s partnerkou von, mal som 3/4 gate a pancusky.Bol uz vecer,takze dalo sa.Ale cez den by som sa asi odvazil len v cudzom meste.Neviem si predstavit,ako by to prijalo to moje tupe zakomplexovane okolie.Spolocnost u nas este na take nieco nedorastla.
pet
Poslal: Saturday, April 14, 2007 10:06:24 AM

A kdy bude pokud jí nebudeš pokoušet??????
Portman
Poslal: Saturday, April 14, 2007 5:07:17 PM

Registrovaný dňa: 4/14/2007
Mesto: prechodne Leicester
Take pokusanie necham radsej na vas odvaznejsich,priznavam,v tomto som zbabelec.A mozno,ze keby to stratilo kuzlo zakazaneho ovocia,uz by to nebolo ono.
komak
Poslal: Wednesday, July 11, 2007 6:40:03 PM

Registrovaný dňa: 6/26/2007
Mesto: Brno
pet wrote:

Já tedy taky tak někdy chodím ale ještě jsem nikoho nepotkal.sna d se nekdy zadaří.
pltiarpalko
Poslal: Thursday, July 12, 2007 12:17:03 PM

Portman wrote:
Raz som sa tak vybral s partnerkou von, mal som 3/4 gate a pancusky.Bol uz vecer,takze dalo sa.Ale cez den by som sa asi odvazil len v cudzom meste.Neviem si predstavit,ako by to prijalo to moje tupe zakomplexovane okolie.Spolocnost u nas este na take nieco nedorastla.

Mne by take nieco ta moja nepovolila. Man_PDT_04

tank
Poslal: Thursday, July 12, 2007 3:14:43 PM

heh no ja som sa teraz odvazil vyjst von sice v dlhych nohaviciach, ale mal som sandale a silonky so zosilnenou spickou a preslo okolo mna asi 20 ludi a nikto si to ocividne nevsimol...no uvidim,budem testovat okolie.
tank
Poslal: Sunday, December 23, 2007 2:57:56 PM

uz vie aj par kamaratov a priatelkina sestra a zatial je to v pohode,teda vedia len o pancuskach, nie silonkach
tomo953
Poslal: Monday, December 24, 2007 11:06:27 PM

Registrovaný dňa: 12/24/2007
Mesto: Slovakia,Zvolen
zatial to vie iba priatelka...Anxious
pltiarpalko
Poslal: Thursday, March 20, 2008 8:39:01 AM

Nedavno som sa rozpraval s kolegnou o tom, ako mame v praci chladno a ona mi povedala, ze bez siloniek nikdy nechodi. A ja jej na to, ze aj ja nosim silonky a vyhrnul som si nohavice a ukazal jej svoje 15 den silonky. Neskor vsak bola vacsia zima a ja som si zacal obliekat 40 den silonky. Samozrejme, ze som si nenechal ujst prilezitost a zviedol som rozhovor na pancuskovu temu a ze dnes mam 40 denove, lebo mi v silonkach bola zima. A ona na to, ze to je nic proti tomu, co ma ona a ukazala mi svoje 60 den pancusky a ze ci aj ja take nechcem, lebo ze 40 den je malo. O niekolko dni som aj ja mal 60 den silonky a hadajte ako to dopadlo? Jasne, ze som sa pochvalil. A ako to zobrala? Reakcia normalna, aj ked s poznamkou ze chlapa este v silonkach nevidela. Obcas ked som blizko nej, tak skusam cez nohavice, ci ma silonky. A ona ich vzdy ma...

Root
Poslal: Tuesday, April 29, 2008 4:26:48 PM

Registrovaný dňa: 4/21/2008
Mesto: Ostrava
No já jsem to původně chtěl říct jen přítelkyni, aby nebyla překvapená při uklízení skříně, ale jestli to neví někdo jiný, to netuším.
Asi před měsícem jsem jel z práce autem a protože v něm bylo horko, vyhrnul jsem si kalhoty až nad kolena. A co čert nechtěl, po cestě jsem potkal tchyni. Chvíli jsem se s ní bavil přes okno, než mi došlo, že mám oblečené silonky. Ale byly černé v černém interiéru, tak nevím.
O pár dní později se mi vyhrnulo triko před kolegyní z práce a než jsem ho rychle stáhl, asi si jich všimla.
Ale žádná reakce nebyla, buď si toho nevšimly nebo jim to je jedno.
noel
Poslal: Wednesday, April 30, 2008 9:53:51 AM

Registrovaný dňa: 4/5/2008
Mesto: frýdek-místek
Root wrote:
No já jsem to původně chtěl říct jen přítelkyni, aby nebyla překvapená při uklízení skříně, ale jestli to neví někdo jiný, to netuším.
Asi před měsícem jsem jel z práce autem a protože v něm bylo horko, vyhrnul jsem si kalhoty až nad kolena. A co čert nechtěl, po cestě jsem potkal tchyni. Chvíli jsem se s ní bavil přes okno, než mi došlo, že mám oblečené silonky. Ale byly černé v černém interiéru, tak nevím.
O pár dní později se mi vyhrnulo triko před kolegyní z práce a než jsem ho rychle stáhl, asi si jich všimla.
Ale žádná reakce nebyla, buď si toho nevšimly nebo jim to je jedno.
že si toho děvčata v práci všimla je hodně pravděpodobné, proto by ses měl s nimi při vhodné příležitosti začít normálně bavit ať máš klid a nemusíš přemýšlet o tom zda vědí či nevědí. udělal bych to tím způsobem, že bych je požádal o nějakou radu při výběru punčocháčů, se slovy, že ony tomu jistě lépe rozumí
wolf
Poslal: Monday, July 28, 2008 11:34:22 AM

Registrovaný dňa: 7/4/2008
Mesto: kosice
frajerka, frajerkiny rodicia a moji rodicia (v zime) inak nikto o tom nevie, nemam zatial odvahu pochvalit sa pred ostatnou rodinou.
BucksBunny
Poslal: Sunday, August 03, 2008 12:31:27 AM

Registrovaný dňa: 5/8/2007
Mesto: Trnava
wolf wrote:
frajerka, frajerkiny rodicia a moji rodicia (v zime) inak nikto o tom nevie, nemam zatial odvahu pochvalit sa pred ostatnou rodinou.

A to ti v pohode preslo u rodicov frajerky a tvojich ?? u mna to vie len frajerka a nikto viac Whistle
wolf
Poslal: Thursday, August 28, 2008 11:00:33 AM

Registrovaný dňa: 7/4/2008
Mesto: kosice
BucksBunny wrote:
wolf wrote:

A to ti v pohode preslo u rodicov frajerky a tvojich ?? u mna to vie len frajerka a nikto viac Whistle

bolo tak:
v zime pred vianocami som sme tak sedeli v obyvacke u frajirky a povedal som ze uufff aka je zima a s frajerkou som bol dohodnuty ze mi navrhne aby som si nieco este obliekol, ja som sa postazoval co vsetko uz na sebe mam a ze aj tak mi je zima. a ona naraz navrhla ze "tak ti dam silonky, tie su tenke a bude ti teplejsie" ja som sa tvaril ze co to hovori, povedala pod so mnou do izby dala mi silonky obliekol som ich a prisiel naspat do obyvacky a ukazal na nohu jej rodicom a povedal pozrite do coho ma obliekla! oni sa len pousmiali a jej mamka povedala ze sak nebude ti predsa zima a hotovo, no a od vtedy stale nosim den co den silonky az si oni na to aj zvykli.
jedine trpnem ked pridu susedia na kavu aby si to nevsimli lebo su to taky ... urcite by to odsudzovali a smiali sa.

s mojou mamou som to vyriesil tak ze som povedal dopredu ze jej nieco poviem ale nech si nemysli ze som nejaky uchylak alebo nieco, povedal som ze frajirka mi kupila a povedala aby som nosil silonky ked mi je zima a ze som to skusil a odvtedy pod nohavice v zime nosim silonky. akosi na to celkom dobre zareagovala a povedala no jasne ved sa musis aj ty chranit pred zimou.
edo21
Poslal: Friday, March 20, 2009 11:06:28 PM

Registrovaný dňa: 3/20/2009
Mesto: Poprad a okolie
je mi to luto ale nevie to nikto a asi to aj tak ostane.nosim iich pod riflami aje mi super nemusi to niktoo vediet je to tak lepsie.
edo21
Poslal: Friday, August 07, 2009 8:45:16 PM

Registrovaný dňa: 3/20/2009
Mesto: Poprad a okolie
asi moj kamaratka zacal som nosit silonky aj do baru pod riflami.kamaratka mazbadala ako som mal vyzutu nohu pod stolom.nahodne sme sa hrali s nohami pod stolom kopali a tak.ja som si bol isty zenic neciti a nic nevie.ved sme sa medzi ty normalne rozpravali s ostatny mi.az richlo natiahla ruku a chytilami chdidlo.zmurkla na mna a ukazala smerom na toalety,tak som siel a povedala mi ze nikomu nic nepovie a zesilonky nosim si vsimla uz davnejsie.ale nereagovala lebovie ze muzi nosia silonky. taksme sa kopali pod solom dalej ked som u nej nosim silonky normalne.
pataky55
Poslal: Wednesday, October 07, 2009 8:38:34 AM

Registrovaný dňa: 4/3/2007
Mesto: TO
Bežne nosím silonky a kraťasy doma,na zahrade pri práci a podobne.Včera sme mali na návšteve známych s ktorymi sa stretávame dlho,ale ešte ma nevideli v kraťasoch a silonkach a bol to pre nich šok.Padol taký bežný názor že to nosia teplí.Tak som im vysvetlil že existujú aj pánske punčocháče a sú lepšie ako jegrovky v zime.Čo sa mi páčilo že aj manželka im to vysvetľovala-možno pochopili.Potom sa tvárili normálne a nožno to prežijú ale mi to môže byť ukradnuté.:d/
ADMIN
Poslal: Wednesday, October 07, 2009 8:29:56 PM

Úroveň/hodnosť: Administrátor
Skupiny: Administrátor

Registrovaný dňa: 2/14/2007
Mesto: Tretia planéta od Slnka
heh pataky55, nebehas po topolcanoch na babete? v silonkach? lebo ak nie Ty, tak som nejakeho pancuskara videl uz dva krat na babete v meste hehe.
pataky55
Poslal: Thursday, October 08, 2009 2:27:28 PM

Registrovaný dňa: 4/3/2007
Mesto: TO
Nie po TO a na babete nebehám už vôbec.Tak to bude nejaky neznámy nám človek.
marioneto
Poslal: Thursday, August 12, 2010 2:29:00 AM

Skupiny: Bežný užívateľ , reg

Registrovaný dňa: 8/11/2010
Mesto: slovensko
ahojte, ja už nosím ( občas, nie stále ) silonky aj dámske nohavičky niekoľko rokov (samozrejme vonku pod nohavicami, doma aj len tak v silonkách ), rodičia o tom vedia, počase si zvykli, aj keď otec občas povie, že chlap by mal zostať chlapom a nie nosiť dámske prádlo, hoci nie som gay a dievčatá sa mi páčia, aj sestry o tom vedia a zobrali to v pohode, a minule som sa s tým priznal aj dobrému kamarátovi ( aj keď viem, že to určite potom povedal svojej manželke a možno aj ďalším ) a zobral to v pohode,
takže, chalani, treba nabrať odvahu a nehanbiť sa za silonky ( prípadne dámske nohavičky ) , veď aj niektoré ženy rady nosia (aj na verejnosti ) mužské oblečenie, a nikto sa na tom nesmeje,
Užívatelia prezerajúci túto tému
Guest

Prejsť na fórum