|
|

Úroveň/hodnosť: Pančuškár Skupiny: Moderátori
Registrovaný dňa: 4/1/2007 Príspevky: 186 Mesto: TO
|
Na pančuchy v spreji mám jednoznačný názor: Pokial to majú byť silonky, tak nech tak aj vyzerajú. Podľa mňa je to blbosť a oveľa lepší efekt majú klasické silonky. Sú pekné a nič iné ich nemôže nahradiť. Nikdy by som si to na seba nenastriekala už len z toho dôvodu že mám k tomu odpor.
Jednou z najkrajších vecí na mužovi sú silonky
|
|
|
|
|
|

Úroveň/hodnosť: Nováčik Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 4/11/2007 Príspevky: 9 Mesto: SR
|
silonky su silonky a ziadne sprej nenahradi ten pocit jemnuckeho oblecenia ciuz na vlastnom tele alebo pri dotyku s druhym.. a pohladovo urcite klasicke lepsie....
|
|

Úroveň/hodnosť: Zbežný pančuškár Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 4/5/2007 Príspevky: 58 Mesto: V okolí Brna
|
Taky mě to připadne divné,ale asi jsem to ještě na nikom neviděl nemohu posoudit.
|
|
 Úroveň/hodnosť: Pančuškár Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 4/4/2007 Príspevky: 129 Mesto: Blizko oceanu
|
Silonky v spreji su iba akoze silonky. Nenahradia tie klasicke. Je to iba modny doplnok, nakolko zena bez pancuch nema chodit. Takze silonky v spreji su do teplych dni. Nie nahrada.
Vzdy sa najde aspon jeden dovod obliect si pancusky.
|
|

Úroveň/hodnosť: Začiatočník pančuškár Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 6/25/2007 Príspevky: 12
|
myslim ze silonky v spreji su hlupost. to uz rovno mozu byt v spreji nohavicka ci trenirky a podprsenky no nie,
Pančuchy su cool.
|
|
Registrovaný dňa: 7/29/2007 Príspevky: 24 Mesto: kosice
|
neviem ake to je nemam s tym skusenost, ale podla mna klasika je ndovsetko.
ivan1978
|
|
Registrovaný dňa: 7/29/2007 Príspevky: 13
|
Ja mam rad iba silonky do 20den
|
|

Registrovaný dňa: 7/22/2007 Príspevky: 55 Mesto: Slovakia - Bratislava
|
podla mna su silonky v spreji tiez blbost, s ozajstnymi silonkami to nema naozaj nic spolocne, krajsie su klasicke hnede alebo telove silonky
|
|

|
pokial sa ma nieco volat silonky tak sa to musi dat obliect
|
|

Registrovaný dňa: 8/21/2007 Príspevky: 23 Mesto: Slezsko
|
Jednou jsem to koupil manželce ke svátku a byli jsme oba sklamaní. Pro mne jako pro muže tam není ten pocit při dotyku té nožky. Jednoznačně nebrat.
|
|

|
Ja osobne nevidim absolutne ziadny zmysel siloniek v spreji. Pokial ide len o odtiem pokozky, da sa kudne pouzit samoopalovaci krem a aj to vydrzi dlhsie...
|
|
Úroveň/hodnosť: Guest Skupiny: Guest
Registrovaný dňa: 2/14/2007 Príspevky: 3
|
lucia123 wrote:Na pančuchy v spreji mám jednoznačný názor: Pokial to majú byť silonky, tak nech tak aj vyzerajú. Podľa mňa je to blbosť a oveľa lepší efekt majú klasické silonky. Sú pekné a nič iné ich nemôže nahradiť. Nikdy by som si to na seba nenastriekala už len z toho dôvodu že mám k tomu odpor. Presne tak!!!máš pravdu..nič nenahradí klasické silonky ...
|
|

Registrovaný dňa: 12/24/2007 Príspevky: 19 Mesto: Slovakia,Zvolen
|
klasicke silonky su nadovsedko...
|
|

|
tomo953 wrote:klasicke silonky su nadovsedko... Asi tak. Silonky v spreji niesu silonky...
|
|

Registrovaný dňa: 4/3/2007 Príspevky: 22
|
Silonky v spreji, to je totálny nezmysel. To je asi taká blbosť ako prášková voda.
|
|

Registrovaný dňa: 7/22/2007 Príspevky: 55 Mesto: Slovakia - Bratislava
|
ja som o silonkách v spreji už niečo počul, ale nemal som tú česť ich vyskúšať alebo nejako bližšie sa s nimi zoznámiť, ale aj tak sa mi to nejako nepáči, pretože nebude to asi to pravé orechové
|
|

|
Pouzivate to vobec niekto? Rada by som vedela ako sa v tom clovek moze citit...
|
|

Registrovaný dňa: 12/23/2008 Príspevky: 15
|
lucia123 wrote:Pouzivate to vobec niekto? Rada by som vedela ako sa v tom clovek moze citit... Nepouzivam. Mozem sa mylit, ale podla mna to bez toho jemneho tlaku na nohy, ktory vytvaraju pancusky klasicke nie je ono. Pancuchy v spreji podla mna vobec nemozno zaradit medzi pancuchy
|
|

Registrovaný dňa: 2/16/2009 Príspevky: 48 Mesto: Košice
|
Ten co to vymyslel uz asi nemal co vymyslat. Verim, ze aspon to co dal do vyvoja sa mu vratilo. Podla mna je to hlupost. Vyuzitie to ma mozno raz z tisic dovodov.
|
|

Registrovaný dňa: 3/19/2009 Príspevky: 64 Mesto: Banskobystrický kraj
|
Ja som už o pančuškách v spreji počula, ... od žien v banke.... vraj ich používajú v horúcich letných dňoch v práci.... ale ako tak čítam, tak to je ozaj blbina... aj ja si myslím, že pančušky sú pančušky
|
|

|
Raz by to trebalo aj vyskusat co je to za pocit dotkunut sa. Ale akosi vobec na to nereagujem v obchodoch a neviem ani kde ich maju.
|
|
 Úroveň/hodnosť: Nováčik Skupiny: Bežný užívateľ
Registrovaný dňa: 6/10/2009 Príspevky: 1
|
Všetci o tom diskutujú a nakoniec vysvitne, že to ešte nikto nevyskúšal! To je nonsens. Ja by som sa tohto výrobku chcela zastať. Možno názov "punčochy" je zavádzajúci, ale v týchto teplých dňoch si neviem predstaviť nič lepšie. Hlavne na podujatia, kde chcete mať pekné hladké sexy nohy s jemným leskom, alebo tam, kde si punčochy vyžaduje protokol. Nedá sa to porovnať so samoopaľovacím krémom, ktorý vám môže zanechať rôzne fľaky a neprirodzené odtiene. Ja som s týmto výrobkom s obsahom diamantového prášku veľmi spokojná, pretože som ešte nemala krajšie nohy ako po jeho použití, pretože nohy majú nádherný hodvábny lesk - ako tie najjemnejšie punčochy, nie ako namastená koža natretá opaľovacím krémom. Navyše zakryje aj menšie nedostatky staršej pokožky a na vzhľad vytvára dojem, že máte jemnučké silonky. Pre mňa je toto v lete nenahraditeľná vec. Odporúčam!
|
|

|
Jela wrote:Všetci o tom diskutujú a nakoniec vysvitne, že to ešte nikto nevyskúšal! To je nonsens. Ja by som sa tohto výrobku chcela zastať. Možno názov "punčochy" je zavádzajúci, ale v týchto teplých dňoch si neviem predstaviť nič lepšie. Hlavne na podujatia, kde chcete mať pekné hladké sexy nohy s jemným leskom, alebo tam, kde si punčochy vyžaduje protokol. Nedá sa to porovnať so samoopaľovacím krémom, ktorý vám môže zanechať rôzne fľaky a neprirodzené odtiene. Ja som s týmto výrobkom s obsahom diamantového prášku veľmi spokojná, pretože som ešte nemala krajšie nohy ako po jeho použití, pretože nohy majú nádherný hodvábny lesk - ako tie najjemnejšie punčochy, nie ako namastená koža natretá opaľovacím krémom. Navyše zakryje aj menšie nedostatky staršej pokožky a na vzhľad vytvára dojem, že máte jemnučké silonky. Pre mňa je toto v lete nenahraditeľná vec. Odporúčam! Dost presvedcivo si to napisala. Paci sa mi Tvoj nazor aj vyber slov. Fakt pekne napisane.
|
|
Registrovaný dňa: 3/20/2009 Príspevky: 41 Mesto: Poprad a okolie
|
aky maju vlastne efekt alebo co to vlastne je?
|
|

|
edo21 wrote:aky maju vlastne efekt alebo co to vlastne je?
pre vyzor opalenych noh. so silonkami to nema vobec nic spolocne
|
|
Registrovaný dňa: 6/20/2009 Príspevky: 36
|
lucia123 wrote:edo21 wrote:aky maju vlastne efekt alebo co to vlastne je?
pre vyzor opalenych noh. so silonkami to nema vobec nic spolocne Cital som, ze su z toho hrozne alergie! Blbost je to!
|
|

|
swat wrote:lucia123 wrote:edo21 wrote:aky maju vlastne efekt alebo co to vlastne je?
pre vyzor opalenych noh. so silonkami to nema vobec nic spolocne Cital som, ze su z toho hrozne alergie! Blbost je to! Aj ja si myslim to iste
|
|
Registrovaný dňa: 10/27/2009 Príspevky: 15 Mesto: BA
|
lucia123 wrote:swat wrote:lucia123 wrote:edo21 wrote:aky maju vlastne efekt alebo co to vlastne je?
pre vyzor opalenych noh. so silonkami to nema vobec nic spolocne Cital som, ze su z toho hrozne alergie! Blbost je to! Aj ja si myslim to iste moj nazor na pancuchy v spreji:je to urcite vymysel niekoho kto chce na tom zarobit.Nie je nad klasicke silonky,ci uz nohavicove,samodrziace alebo na podvezky.
|
|
|
Guest |